Primær navigation

Systemsammenlægning - ZBC, Selandia og SOSU Sjælland er fusioneret og for sent sendte ansøgninger

[02.02.2018]

ZBC, Selandia og SOSU Sjælland er fusioneret til ZBC (Zealand Business College). I den forbindelse gennemføres der en sammenlægning af de tre skolers administrative systemer. Fra 6. februar 2018 og ca. en måned frem, vil der være lukket for dataoverførsler mellem de tre skolers administrative system EASY-A og EfterUddannelse.dk. Det betyder, at der i perioden ikke bliver overført nye/ændrede tilstedeværelsesoplysninger og nye/ændrede kursus- og tilmeldingsoplysninger fra de tre skoler.

Der kan derfor være kursister og virksomheder, som har været eller haft medarbejdere på kursus på ZBC, Selandia og SOSU Sjælland i sammenlægningsperioden, som får sendt deres VEU-ansøgning for sent. Vi henviser i den forbindelse kursister/arbejdsgivere til Beredskabsplanen for EfterUddannelse.dk, da den forsinkede afsendelse skyldes tekniske årsager.

Der vil også være en længere periode, hvor a-kassen ikke kan hente opdaterede tilstedeværelsesoplysninger fra de tre nævnte skoler.

Der kommer en nyhed her på siden, når der igen er åbnet for dataoverførsler mellem den sammenlagte ZBC og EfterUddannelse.dk.