Hop til indhold
  • EfterUddannelse.dk og Voksenuddannelse.dk lukker den 10. juni 2021 kl. 15.00.
  • EfterUddannelse.dk udfases helt og bliver erstattet af en ny version af  Voksenuddannelse.dk den 15. juni 2021.
  • I dagene fra den 10. juni 2021 kl. 15.00 til den 15. juni 2021 vil du ikke kunne tilmelde kursister til efteruddannelse eller søge om VEU-godtgørelse.

Den 15. juni 2021 overtager Voksenuddannelse.dk rollen som din landsdækkende tilmeldings- og ansøgningsportal for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse. På portalen kan virksomheder og kursister således finde kurser, foretage tilmeldinger, søge om VEU-godtgørelse samt få overblik over kursusaktiviteter.

I den nye udgave af Voksenuddannelse.dk får du mulighed for at logge på med NemLog-in, tilmelde dig AMU-kurser og søge om VEU-godtgørelse med det samme. Desuden kan du få generel uddannelsesvejledning og teknisk hjælp til at bruge portalen, bl.a. via korte videoer.

Alle funktioner fra kursuskataloget på den nuværende udgave af Voksenuddannelse.dk bliver videreført i den nye udgave af Voksenuddannelse.dk. Hvis du som kursist eller virksomhed har kursusaktiviteter i Efteruddannelse.dk i dag, bliver de seneste 5 års kursushistorik overført til Voksenuddannelse.dk. Kursister kan få data endnu længere tilbage i tid ved at logge ind på www.minkompetencemappe.dk.

Med venlig hilsen
Styrelsen for It og Læring