Hop til indhold

Voksenuddannelse.dk har direkte integration til CPR-registeret, så navn og bopælsland hentes med det samme, når man opretter tilmeldinger og indlæser tilmeldingsoversigten på virksomhedens side. Det betyder, at man ikke længere vil se ”Afventer CPR” i navnefeltet, som det er tilfældet på efteruddannelse.dk.

Det betyder også, at man kun kan oprette og få overført en tilmelding fra det studieadministrative system, hvis cpr-nummeret kan slås op i CPR-registeret. Derfor vil man ikke længere kunne bruge fiktive cpr-numre, da de ikke vil kunne slås op i CPR-registret.

I dag anvendes fiktive cpr-numre primært til reservationer. Der kan fortsat oprettes reservationer i voksenuddannelse.dk – både i brugergrænsefladen og i det studieadministrative system. De bliver blot oprettet uden cpr-nummer.

I forbindelse med overgangen til voksenuddannelse.dk vil tilmeldinger med fiktivt cpr-nummer, blive konverteret til reservationer. Det betyder, at de vil blive vist på voksenuddannelse.dk som reservationer uden navn og cpr-nummer.